Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yahşi Cazibe Gokhan Keser Kırık Ayna Sozleri

0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
18 şubat Yahşi Cazibe Ah Gonlum Kırık Ayna Sozleri

Kırık Ayna

Butun anılar gozlerimde,
Ezberledim sen gittin gideli
Bu ızdıraba halim harap,
Sen bu hale koydun beni

Ahh Gonlum Kırık Ayna
Başım Alıp Nerelere Gideyim?
Sen Bana Yar Olmadıktan Sonra
Ben Elleri Neyleyim?

Hicbir korkum yoktu Allah'tan
Yalnız koyup dondun geri
İnsaf etsen de gecti artık,
O siyah beyaz film bitti

Ahh Gonlum Kırık Ayna
Başım Alıp Nere Gideyim?
Sen Bana Yar Olmadıktan Sonra
Ben Elleri Neyleyim?

alıntı

Similar threads

Yahşi Çekicilik Gökhan Keser Kırık Ayna Sözleri 18 şubat Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri Kırık Ayna Bütün anılar gözlerimde, Ezberledim sen gittin gideli Bu ızdıraba halim mahvolmuş, Sen bu ülkü koydun beni Ahh Gönlüm Kırık Ayna Başım Alıp Nerelere Gideyim? Sen Bana Yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri Yahşi Alımlılık Gökhan Keser Kırık Ayna Sözleri 18 şubat Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri Merhaba Sevgili melek'ler, bu sayfamızda 18 şubat Yahşi Çekicilik dizisinde Gökhan Keser'in seslendirdiği Kırık Ayna şarkısının sözlerini sizlerle ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sozu Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısı sozleri Gokhan Keser Kırık Ayna Şarkısının sozleri Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nerelere gideyim? Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri ne eyleyim Hic mi korkun yoktu Allahtan? Yalnız koyup dondun geri İnsaf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Sıla Kırık Ayna şarkı sozu Kırık Ayna şarkı sozu Kırık Ayna Butun anılar gozlerimde Ezberledim sen gittin gideli Bu ızdırap ah halim harap Sen bu hale koydun beni Ah gonlum kırık ayna Başım alıp nereye gideyim Sen bana yar olmadıktan sonra Ben elleri neyleyeyim Hicbir korku yoktu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Gökhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sözleri gökhan keser gökhan keser sıla sıla kırık ayna Modellik yarışmalarında elde ettiği başarılar ve dizi oyunculuğu denemelerinden sonradan müzişk dünyasında kendine bir yer edinmeye çalışan Gökhan Keser'in laf ve müziği Sıla'ya ait olan Kırık Ayna adlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt