Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yahşi Alımlılık Gökhan Keser Kırık Ayna Sözleri Yahşi Çekicilik Gökhan Keser Kırık Ayna Sözleri Arkadaşlar cazibenin son bölümünde Gökhan Keserin söylediği Kırık Ayna Sözlerini lütfen buradan yazın
Gökhan Keser Kırık Ayna Şarkı Sözleri gökhan keser gökhan keser sıla sıla kırık ayna Modellik yarışmalarında elde ettiği başarılar ve dizi oyunculuğu denemelerinden sonradan müzişk dünyasında kendine bir yer edinmeye çalışan Gökhan Keser'in laf ve müziği Sıla'ya ait olan Kırık Ayna adlı...
Gökhan Keser Kırık Ayna Şarkısı Sözü Gökhan Keser Kırık Ayna Şarkısı Sözü Selam ırk sizlerden Gökhan Keser Kırık Ayna Şarkısı Sözlerini rica ediyorum eminim bana muavin olacaksınız bu yüzden de şimdiden tşklerimi sunuyorumgokhankeserkirikaynasarkisisozu5c59d0714e7efalt
Yahşi Çekicilik Gökhan Keser Kırık Ayna Sözleri
18 şubat Yahşi Cazibe Ah Gönlüm Kırık Ayna Sözleri
Kırık Ayna
Bütün anılar gözlerimde,
Ezberledim sen gittin gideli
Bu ızdıraba halim mahvolmuş,
Sen bu ülkü koydun beni
Ahh Gönlüm Kırık Ayna
Başım Alıp Nerelere Gideyim?
Sen Bana Yar...
Yahşi Cazibe Gokhan Keser Kırık Ayna Sozleri
18 şubat Yahşi Cazibe Ah Gonlum Kırık Ayna Sozleri
Kırık Ayna
Butun anılar gozlerimde,
Ezberledim sen gittin gideli
Bu ızdıraba halim harap,
Sen bu hale koydun beni
Ahh Gonlum Kırık Ayna
Başım Alıp Nerelere Gideyim?
Sen Bana Yar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.