Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yahut istemiyor mu....

Yahut istemiyor mu....
0
109

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bir kızdan hoşlanıyorum daha önce sınıflarından bi kıza yazmıştım aradan 2 ay geçti bu kızı gördüm dikkatimi çekti neyse ben konuşmak istedim işim var sonradan olur ya konuşuruz dedi gidip sınıfta demiş beyzayla konuşan çocuk bugün benle konuşmak istedi ben böyle şeyleri sevmiyorum , ben kıza bakıyorum dershanede demiş bakışlarından rahatsız oluyorum falan onların sınıfta bi kız söyledi bakmasın bana acilen ne yapmalıyım kız beni istemiyormu ?II

Similar threads

Merhaba dershanede bir kız var ben daha önce bunların sınıftan bir kızla konuşmuştum ama sadece 1 jurnal daha sonra birdaha hiç konuşmadık neyse bu kızı gördüm işte 2si benzer sınıftalar çok zeki akla yatkın bir kız ben bunla konuşmak istedim işim var sonradan olur ya dedi gitti sınıfa gidip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyodum bu kıza bir kaç gün içinde dikkati çekmeye çalıştım sonra ertesi hafta kız geldi hayırdır dedi ben hiç tereddütsüz ondan hoşlandığımı falan filan dedim kız seni tanımıyorum dedi arkadaşım var falan dedi fakat senle ahbap olmak isterim senle dedi duyduğuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
arkadaşlar bir kız var fazla hoş fazla hoşlanıyorum ondan ama salakça bir hata yaptım kızın haberi olmadan gizlice numarasını alıp tanışma mesajı attım tersledi beni :S Aradan bir ay geçti ve aynı sınıfa denk geldik bütün unuttum derken yeniden dikkatimi çekiyor aklıma geliyor hiç konuşmuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Selamun aleyküm ilk kez hepinize Derhal okulumda bir kız var, (buluşma nedeniyle okulda değilim) Bu kız diğerlerinden fazla bambaşka beyler, hepsinden daha efendi, oje moje ilgilenmiyor, kendi halinde arkadaşlarıyla gezinen bir kız Geçen gün arkadaşlarla yeniden gülerken bu kız gözüme çarptı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar daha önce bi konu açmıştım belki bilen olur Sınıftaki kız yicekmiş gibi bakıyordiye Kızla baya bi yakınlaştık aynı sırada oturuyoruz Kıza aşığım oda bunu biliyor Bahsettiğim konudada demiştim birine benzediğim için bana bakıyormuş diye Kız senden hoşlanıyorum diyor Bugün doğum günüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt