Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yakışıklı olmamak

yakışıklı olmamak
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar çirkin yada yoksul olmayı ben seçmedim fakat halk müziği niçin hep hoş olana bakar ona övgü eder yani tüm halk müziği o kadar bende öyleyim hoş biri görünce maşallah der bakınca yeniden bakarız ama yakışıklı biri olmadığım için hiç arkadaş ortamım bile olmadı haklılarda kendimce niye bana baksın kızlar hani diyorlar ya iç alımlılık diye birinin ilk görüşü fazla önemlidir yakışıklı biri olsam bi kız benle konuşmak ister kendimi tanıtırdım fakat yakışıklı değilim diye saat sorsam defol git dicekler gibi tümü derhal ben yakışıklı değilim diye dışlanmaya mahkummuyum bi hastanede şuan stajerim etrafıma bakıyorumda herkesin bir arkadaşı var koskoca hastanede bi tek ben yalnız dolaşıyorum yemeğimi yiyip 1 saat molam var tek başıma bahçede duruyorum hekresin yanında bi kişi gerçekte muhabbetim iyidir köydeki arkadaşlarımla çok konuşuruz espiriliyim de fakat kızlar bu yanımı göremiyorlar ancak ben daima yanılz kalmak zorundamıyım yarın bir gün nasıl birine aşık olup evlenecem

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt