Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
böyle bişe nasıl olabilir bi fikri olan varsa açıklasın arkadaşlar şu sıralarda gündemde bomba gibi bir haber böyle bişey ulkemizi bence 1 numara yapar
derhal arkadaşlar ben şu lahza 11'e gidiyorumadım rüya
gelelim asıl konuyabn bi çocugu sewiyorumama öyle böyle değil sahiden seviyorumonun için dökmediğim gözyaşısız bir günüm bile yk
şimdi lise 2'de benzer sınıflara düştükher nasıl olduysa biz bununla çk iyi anlaştık fln bn buna onu...
arkadaşlar lise 1 den beri bir kızı sevmiştim fakat lise 1 de bana bi defa kanka kardeşim demesi beni büyük bi umutsuzluğa kaptırdı ve hiç bişe diyemedim hani onu kaybetmektense dost kalayım dedim hep o olsun istedim ben nasıl diyim kimseye değerinde vermezdim hani bu lafı dersem bu üzülecek mi...
Arkadaslar bende yardım istiyorum kız benden 1 yaş ufak ben lise 2 yim o 1 okula daha yeni geldi ve ben bundan çok hoşlandım onların katına inip tenefüslerde fln kesiorum kızı oda anladı kestiğimi,fakat onun beni beğenip beğenemediğini iyice anlayamadımMalesef fakat onun sevgilisi var:S ben ona...
Arkadaşlar benim sınıfımda bir kız var 3 ay önce buna çıkma teklifi ettim kabul etmedi biz sınıf arkadaşıyız en iyisi bence böle kalmak dedi
O günden sonra kız benimle daha dostça olmaya başladı herhangi bir sorunu olduğunda konuşuyor ailevi sorunu olsa bile
Okulda felan her zaman gülüoz edioz...
Arkadaşlar cübbeli hocanın bi videosunda kertenkeleyle ilgili hadis okumuştu 1 vuruşta öldürene 100 sevap falan bunun sahhi hadis oldugunu söylüyordu bence çok mantıksız böyle bişeyin ne mantıgı olabilirki ozaman hergün 10 kertenkele kazansak kısa hesaptan 1000 sevap kazanırız oyun gibi bişey...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.