Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalan Dunya 4.bolumde calan şarkı

Yalan Dunya 4.bolumde calan şarkı
0
2K

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yalan Dunya dizisi 3 şubatta calan şarkı sucum neydi anladım şimdi
Yalan Dunya 4bolumde calan şarkının sozleri

Sucum neydi anladım şimdi
Gozumde buyutmuşum seni
Cesaret beklerken biraz
Korkmayı oğrendim şimdi
Oynarken yenilmiş gibi
Ağlamayı oğrendim hemen
Biraz da delirmiş gibi
Kendimle konuştum neden
Ama sen de
Daha iyi anlamak icin
Susmayı dener misin biraz
Verdiğin o butun sozleri
Tutmayı dener misin biraz

Similar threads

İffet dizisi 8 ekimde calan şarkı İffet 4bolumde calan şarkı İntizar buyuk insan şarkı sozu İffet dizisinin 4bolumunde calan şarkı,sozleri buyuk insan At, savur at sevdayı bir yere fırlat Bitti sayıp acıyı kaldır oyle yat Sor, herkese sor acılar unutuluyor Ağlayınca gozlerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Bulent Unal Biraz şarkısı sozu Bulent Unal Biraz sozleri Bulent Unal Biraz şarkısının sozleri Sucum neydi anladım şimdi Gozumde buyutmuşum seni Cesaret beklerken biraz Korkmayı oğrendim şimdi Oynarken yenilmiş gibi Ağlamayı oğrendim hemen Biraz da delirmiş gibi Kendimle konuştum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Oyle bir gecer zamanki 7 şubatta calan şarkı oyle bir gecer zamanki son bolumde calan şarkının sozleri hani ben senin kaderine yazılan sevincin kederindim hani sen bana bu hayattan hic korkma ben varım demiştin yalan soyledin senin viccdanın yokmu beni aldattın senin insafın yokmu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Muck Dizisi 4Bolumde calan şarkı Atım Araptır benim şarkı sozu Muck Dizisi 26 ocakta calan şarkı Atım Araptır Benim sozleri Atım araptır benim Yukum şaraptır benim Bu yıl boyle giderse Halım haraptır benim Emişim de gumuşum bir hoşum aman Cokca da icmişim sarhoşum aman Atım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkı Sozu Adını Feriha Koydum 43 Bolumde Calan Şarkının Sozleri Adını Feriha koydum dizisinin son bolumunde 43bolumde calan şarkının sozleri Seven Ne Yapmaz Bana kollarini uzatsan biraz Sana kul olurum Seven ne yapmaz Gel oldur bu omur boyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt