Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalancı Churros (3 Dakikada Hazır Tatlı)

Yalancı Churros (3 Dakikada Hazır Tatlı)
0
17

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
yalanci-churros-3-dakikada-hazir-tatli.jpg

Yalancı Churros (3 Dakikada Hazır Tatlı) Tarifi İçin Malzemeler

• Tost ekmeği (ben 6 tane kulandım)
  • 2 adet yumurta
  • 1 çay bardağı süt
Kızartmak için:
  • Az sıvı yağ
Bulamak için:
  • Yaklaşık yarın çay bardağı toz şeker
  • Tarçın (damak zevkinize göre azaltabilirsiniz yada çoğaltabilirsiniz)
  • Nutella yada fındık/fıstık ezmesi

Yalancı Churros (3 Dakikada Hazır Tatlı) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Selam ❤️Oğulların ikiside evdeyse kahvaltıya farklı şeylerin arayışına girmiş bulunmaktayım. Oğlumun çok sevdiği yalancı churros tatlısı yapalım öyleyse. İster kahvaltıya isterseniz de canınız tatlı istediğinde şipşak yapabileceğiniz bir tarif.
  1. Tost ekmeklerini dilim dilim keselim. Somun ekmeği tavsiye etmem bu tarif için ama dilimlenmiş herhangi bir beyaz ekmek olacaktır.
  2. Yumurtayı ve sütü bir tabağa alalım ve güzelce çırpalım.
  3. Diğer tabağa toz şeker ve tarçını alalım güzelce karıştıralım. Olurda buladığınız karışım az gelirse sonradan yeniden yaparsınız ziyan olmasından iyidir:).
  4. Şimdi kestiğimiz ekmekleri yumurtalı süte yatırıp çıkarıyoruz ve bir tavaya az bi sıvı yağ döküp altını açıyoruz. Süt yumurta karışımına buladığımız ekmekleri yağda iki taraflı kızartıyoruz. Çok fazla yağ çekmiyor o yüzden böyle kızartma gibi bol bol felan dökmeyin.
  5. İki tarafı kızaran ekmekleri hemen sıcakken toz şeker tarçın karışımına buluyoruz ve servis tabağımıza alıyoruz.
  6. Ben bir tabağa biraz nutella koyup çok az ısıttım ki akışkan kıvama gelsin.Yalancı churroslarımızı nutellaya batırıp batırıp yiyoruz ???? tabiki nutella olmadan da lezzetli.Afiyet bal şeker olsun.
Yalancı Churros (3 Dakikada Hazır Tatlı) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt