Yalancı Profiterol Tanımı İçin Malzemeler
- 2 orta uzunluk elma
- 1 paket petibör bisküvi (sade)
- 1 çay bardağı fındık
- Çikolata sos
Yalancı Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Elmalarımızın kabuklarını soyup rendeleyelim.
- Daha sonrasında bisküvileri ve fındığımızı robotta ince bir formda çekelim.
- Bir kaba elma ,bisküvi ve fındıkları alalım kıvama nazaran cıvık ise bisküvi katı ise elma rendesi ekleyip karıştıralım.
- Sonrasında yoğurma sürecini bitirip 1 saat dolapta bekletelim harcımızı.
- Dinlenen harcımızdan ceviz büyüklüğünde modüller alıp yuvarlayalım.
- Üzerine çikolata sosumuzu ekleyip dilediğimiz üzere süsleyelim.