Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yalancı Su Böreği (Makarna İle)

Yalancı Su Böreği (Makarna İle)
0
41

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
66
yalanci-su-boregi-makarna-ile.jpg

Yalancı Su Böreği (Makarna İle) Tarifi İçin Malzemeler

• 1 paket fiyonk makarna
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı beyaz peynir
  • 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
  • 1 demet maydanoz
Üzeri için:
  • 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
  • 1 yemek kaşığı un
  • 4 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Yalancı Su Böreği (Makarna İle) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Makarnayı haşlayıp yumuşayınca suyunu süzüp daha sıcakken tereyağı ve sıvı yağı ekleyip iyice karıştırdım.
  2. Ardından peynirleri ve ince kıyılmış maydanozunu ilave edip karıştırmaya devam ettim.
  3. Yağlanmış borcama makarna karışımını döküp kaşıkla yaydırdım.
  4. Üst sosu için, yumurtaları bir kaseye kırıp karıştırdım.
  5. Üzerine unu da ekleyip tel çırpıcıyla çırptım.
  6. Kaşar rendesini de ekleyip karıştırdıktan sonra makarnanın üzerine kaşıkla azar azar dökerek yaydırdım.
  7. Önceden ısıtılmış 200 derecedeki fırında üzeri kızarana dek pişirdim.Afiyet olsun.
Yalancı Su Böreği (Makarna İle) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Makarnalı Yalancı Su Böreği Tanımı İçin Malzemeler 4 tane yufka1  tane yumurta1 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı katı yağYarım paket makarnaTuzSu İçi için; Yarım kalıp beyaz peynir1 tutam maydanoz1 tutam dere otu2 adet yumurta Makarnalı Yalancı Su Böreği Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Su Böreği Tadında Tavada Makarna Böreği Tarifi İçin Malzemeler Yarım paket kelebek makarna İç harcı için ; 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi1 su bardağı lor veya beyaz peynir1 tutam maydanoz Sosu için ; 2 yumurtaYarım su bardağı sütYarım çay bardağı sıvı yağTuz Pişirmek için ; 2 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Su Böreği Tadında Yufkalı Makarna Böreği Tanımı İçin Gereçler 1 adet hazır yufka250 gram fiyonk makarna(yarım paket)1 küçük kase beyaz peynir1 küçük kase kaşar rendesiYarım demet maydanoz Sos için 1 adet yumurta1 çay bardağı yoğurt1 çay bardağı sıvı yağ1 tatlı kaşığı kabartma tozu Üzeri için 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Tavada Makarna Böreği Kalan Makarnaları Değerlendirdim (Su Böreği Tadında) Tanımı İçin Materyaller Haşlanmış makarna (pişmemiş hali 125 gram kadar yani çeyrek paket makarna ) Sosu için gereçler; 2 yumurtaYarım su bardağı sütToz kırmızı biberTuz (peynir de tuzlu olduğu için denetimli ekleyin)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Makarna Börek Tanımı İçin Malzemeler Yarım paket kelebek makarna Haşlamak için; Sıcak su1 tatlı kaşığı tuz İç harcı için; 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi1 su bardağı lor yahut beyaz peynir, çökelik1 tutam maydanoz Sosu için; 2 adet yumurta1 çay bardağı sütYarım çay bardağı sıvı yağ Tavayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt