Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu)

Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu)
0
44

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80
yalanci-tavuk-gogsulotuslu.jpg

Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 lt süt
  • 125 gr tereyağ
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket vanilya
Üzeri için;
  • Lotus kreması
  • Lotus bisküvi
  • (üzeri için dilerseniz tarçın yahut çikolatada kullanabilirsiniz)
  • (isteğe bağlı damla sakız ekleyin, ben eklemedim)

Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak tereyağını eritin.
  2. Unu ekleyin ve 5 dk kadar kavurun.
  3. Sütü ekleyin ve akabinde şekeri ekleyip çırpıcı ile süratlice karıştırın.
  4. Krema kaynayınca ocaktan alın.
  5. Vanilyayı ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
  6. Kremayı mikser ile 7-8 dk çırpın. ( bu kısım kıymetli, kesinlikle çırpın).
  7. Orta uzunluk borcamın altını azıcık su ile ıslatın.
  8. Kremayı borcama ek edin.
  9. Ilıyınca streç sinema sarıp soğuması için 1 saat dolaba kaldırın.
  10. Lotus kremayı eritin ve tatlının üzerine ek edin. Kırılmış bisküvi ile kaplayın.
  11. 2 -3 saat dolapta soğusun.
  12. Dilimleyerek servis edin.
Afiyet olsun. ????????????.

Yalancı Tavuk Göğsü (Lotuslu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Lotuslu Bardak Tatlısı Tanımı İçin Materyaller 1 litre süt1 su bardağı tozşeker1 su bardağından bir parmak eksik un2 yemek kaşığı nişasta1 paket vanilya1 yemek kaşığı tereyağ Süslemesi için; Lotus bisküviLotus biscof kremaBeyaz çikolata Lotuslu Bardak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Tadı Damağında Olağanüstü Lotuslu Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tereyağı1 su bardağı pudra şekeri3 yemek kaşığı nişasta1 paket kabartma tozu1 çay bardağı iri kıyım fındık yahut badem1 palet vanilya1 paket kabartma tozu1 adet yumurta3 yemek kaşığı lotus krema1 çay bardağı iri doğranmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
İpeksi Kıvamıyla Lotuslu Magnolia Tanımı İçin Malzemeler 2.5 su bardağı süt (500 ml)2 adet yumurtanın sarısı3 yemek kaşığı nişasta (Tepeleme değil)Yarım su bardağı şeker1 yemek kaşığı tereyağ1 vanilin1 kutu krema (200 ml) Ayrıca: Lotus bisküvisi vbHazır karamel sosLotus kreması vbBeyaz çikolata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Lotuslu Çilekli Kup Tanımı İçin Malzemeler 20 adet lotus (Bisküvi) Muhallebisi için; 4 yemek kaşığı un4 yemek kaşığı nişasta1 çay bardağı şeker1 litre süt2 tatlı kaşığı tereyağı1/2 (yarım) paket vanilya şekeri Çilekli sos için; Dondurulmuş çilek (Çözülmüş olarak 350 gram olacak)2 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller 125 gram margarin yahut tereyağ1 su bardağı un1 lt süt1,5 su bardağı toz şeker1 paket vanilya Üzeri için; Tarçın Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Derin bir tencereye margarini koyun ve kısık ateşte eritin. Yağ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,496Konular
982,349Mesajlar
30,213Kullanıcılar
vitaliySon üye
Üst Alt