
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller
- 1litre süt
- 1,5 su bardağı şeker
- 2 fincan un
- 1 paket vanilya
- 125 gram tereyağı yahut margarin
- Tarçın
- Fıstık
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Uygun bir tencereye tüm materyalleri alalım ve karıştıralım.
- Ocağı açıp karıştırarak pişirmeye başlayalım. Kaynayıp muhallebi kıvamını alınca tereyağını ekleyelim. Eriyene kadar karıştıralım.
- Uygun bir borcamı sudan geçirelim ve ıslak borcama muhallebiyi dökelim. Büsbütün soğuduktan sonra buzdolabına dinlenmeye bırakalım.
- Soğuyan tatlımızı dilimlere bölelim ve servis tabağımıza alalım.
- Tarçın ya da toz fıstık ile süsleyelim. Afiyet olsun????