Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalancı Tavuk Göğsü

Yalancı Tavuk Göğsü
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
yalanci-tavuk-gogsu.jpg

Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler

  • 1 litre süt
  • Yarım paket margarin (125 gram) yahut tereyağı
  • 1 su bardağı un
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 1 paket vanilya
İsteğe nazaran;
  • Tarçın
  • Hindistan cevizi

Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Bir tencereye yağı koyup eritelim.
  2. Yağımız eridikten sonra unu ek edelim ve kokusu çıkıncaya kadar kavuralım.
  3. Un kokusu çıktıktan sonra karıştıra karıştıra sütü ekleyelim.
  4. Sonra şekeri ilave edelim ve kıvam alana kadar karıştıralım.
  5. Koyu kıvamlı muhallebimizi ocaktan alalım ve vanilya ekleyelim. Şayet topaklanma olursa mikser ile çırpabiliriz.
  6. Bir borcam alalım ve borcamı ıslatalım, muhallebimizi dökelim.
  7. Birinci sıcaklığı geçtikten sonra streç sinema ile borcamı saralım ve buzdolabına atalım.
  8. Soğuk nefis yalancı tavuk göğsü tatlımızı kesip isteğe nazaran tarçın yahut hindistan cevizi ile servis edelim. Afiyet olsun.
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt