elektronikci
FD Üye
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 1 lt süt
- 9 yemek kaşığı şeker
- 3 yemek kaşığı tereyağı yahut margarin
- 2,5 kahve fincanı un
- 2 paket vanilya
Yalancı Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bütün materyalleri tencereye alıp kısık ateşte çırpıcıyla yavaş yavaş çırparak devamlı karıştıralım.
- Fokurdadıktan sonra karıştırmayı bırakıp 2-3 dk daha kısık ateşte bırakalım.
- Ocaktan alalım ve biraz mikserle çırpalım.
- Tatlımızı borcama döküp soğumaya bırakalım.
- 5-10 dk soğuduktan sonra üzerini streçleyip 3 saat buzdolabında bekletelim ve hazır.Afiyet olsun ????.