Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yanlışlıkla Garip bir şey içtim (Resimli)

Yanlışlıkla Garip bir şey içtim (Resimli)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar, ya demin eve geldim kola içeyim dedim de yanlış bardağa koymuşum kolayı uykusuzluktan en fazla iki gün önce kullandığım, ya nescafe ya kola içtiğim bir bardağa denk geldi ve bardağın içinde küfe benzeyen bir şeyler olduğunu fark ettim parça parça daha açıkçası dibindeki kurumuş kalıntı asitin etkisiyle yukarı kalkmış, o parçalarda nokta nokta beyaz beyaz bir şeyler var ve bardağının %80 ini falan da içtim sonradan olayı fark edince gidip istifra etmeye çalıştım azıcık ne olur ne olmaz diye, onda da çok eksik kırmızıpembemsi kan geldi Kan diş etimden veya istifra etmeye çalışırken gelmiş olabilir şu sıralar diş etlerimde bir problem var da şu sıralar sık karşılaştığım bir sorun neticede bu içtiğim şeyden bir şey olur mu bundan acaba ya tırstım hemen hemen hiç

Fotoğraf: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirnicealem üyesi olmak için tıklayınız

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt