Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaprak Ve Lahana Sarması

Yaprak Ve Lahana Sarması
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
yaprak-ve-lahana-sarmasi.jpg

Yaprak Ve Lahana Sarması Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 adet kuru soğan
  • 1 demet maydanoz
  • 1 demet deri otu
  • 3 su bardağa pirinç
  • 3 büyük boy domates (Rendelenmiş)
  • 1-2 kaşık salça domates yada biber istediğine bağlı
  • Tuz
  • Kara biber
  • 1 çay bardağa zeytin yağı
  • Üzüm yaprağı
  • Lahana
  • Su

Yaprak Ve Lahana Sarması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Merhaba arkadaşlar! Benim üzüm yaprak tuzlu olduğu için tuz koymadım, yapraklar bitikten sonra koymuştum !
  2. ilk olarak güzelce pirinci yıkayın, soğanı küçük küp olarak doğrayan, maydanoz ve dereotu ince ince kıyın ve rendelenmiş domatesleri pirince ekleyin. Karabiber, tuz, Salçayı ve yağı ekleyip iyice karıştırın.
  3. Lahanaları tek tek yaprağından ayırıp 5-7 dakika suda haşlayın Haşlanmış lahanalara muska halinde ve parmak şeklinde sarabilirsiniz, üzüm yapraklarıda ince parmak şeklinde sarin, tencereye güzelce dizin,
  4. Sonra şu ekleyin, 2-2,5 bardak su (Tencereye bağlı değişir) benim büyüktü, sarmaların üzerine bir pasta tabağıyla kapatın,
  5. Kaynamaya başlayınca tencere altın kısın, kısık ateşte yaklaşık 40-45 dakika pişirin, şimdiden deneyen herkese afiyet olsun
Yaprak Ve Lahana Sarması Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt