Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardıM!512 mb ekran kartım var oyun neden donuyor?
arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri çok iyi olmasına rağmen call of duty 5 i oynarken sürekli donuyor
bilg özellikleri
core 2 duo 20ghz t6400
ekran kartı ati 3470 512 mb
2gb ram ddr2
MErhaba arkadaşalr bir yarıdma ihtiyacım var bilgisayarım her oyunu oynuyor sadece call of duty serisini oynarken bilgisayar donuyor kitleniyor
Acer aspire 6930g dizüstü
intel core 2 dou 2 gh
512 mb geforce 9600 mt ekran kartı özellikleri
lütfen tavsiyeelrinizi bekliyorum
Arkadaşlar eskiden Nvidia Xpertvision 8500Gt Ekran Kartım vardı Crysis Warhead'ı yükledim çalıştı yanlız benim monitörüm 22olduğu için 1680x1050 ayarlıyorum aşırı şekilde donuyordu bu yüzden sinir oldum gittim Nvidia Zotac 9800GtAmp DDR3 512 Mb 256 Bit Ekrant Kartı aldım şimdi asıl sorun bundan...
Merhabalar arkadaşlar,
call of duty modern warfare 2 oyununu yeni kurdum ancak oyun oynarken istediğim performansı alamıyorum ne yapmam gerek
bilgisayarımın özellikleri:
intel core 2 duo 2Ghz
4 Gb ram
64 bit
teşekkürler
Arkadaşlar oyunu daha bugün aldım yüklemek için setupu çalıştırdım fakat başlar başlamaz ISDonedll hatası veriyor
İşlemci: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 266 GHz
Ram: 2GB
Ekran Kartı: ATI Radeon HD 3600 Series 512 MB
LÜTFEN YARDIM
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.