Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda bi süredir imzama oy verin, repleri götürün tarzı mesajlar okuyorum arkadaşın biri de böyle bişi yapmış Üzüldüm Sanırım bu gifi kullanan başka mü'min kardeşlerimizde vardır Karşımıza bu sembollerle çıkıp, kendini anlatmaya çalışan arkadaşları ikaz edelim derim kardeşliklerim Günaha...
acaba hamilemiyim yardım edin selamlar ilk meaajım yumurtlamadan sonrakı gunlerde midemde yanma hıssettımacı bı lezzet gelıyodu agzımısımdı gunum 12 gun gectı adet belırtılerı var fakat cok yogun bel kalca gögüs üçgenin taban olmayan kenarı agrısı var keza spralımı son adetten önce cıkardım...
hamilemiyim nolur yardım edin hamilemiyim arkadaşlar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum öğlene doru ise uykum geliyorAyrıca kasıklarımda regli dönemine benzer ağrılar var ve sabaha karşısında tuvalete çıkma durumum söz konusu bu durumu yumurtlama dönemine bağlıyorum Reğli dönemim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.