Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yardım edin..!!

Yardım edin..!!
0
79

Similar threads

Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Sorun Avatar koyamıyorumBu yalnızca benimle ilgili yahut sitedemi bir sorun var?Birde imzama fotoğraf koyamıyorumİlginize çoktan teşekkürler  
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Forumda bi süredir imzama oy verin, repleri götürün tarzı mesajlar okuyorum arkadaşın biri de böyle bişi yapmış Üzüldüm Sanırım bu gifi kullanan başka mü'min kardeşlerimizde vardır Karşımıza bu sembollerle çıkıp, kendini anlatmaya çalışan arkadaşları ikaz edelim derim kardeşliklerim Günaha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
acaba hamilemiyim yardım edin selamlar ilk meaajım yumurtlamadan sonrakı gunlerde midemde yanma hıssettımacı bı lezzet gelıyodu agzımısımdı gunum 12 gun gectı adet belırtılerı var fakat cok yogun bel kalca gögüs üçgenin taban olmayan kenarı agrısı var keza spralımı son adetten önce cıkardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
hamilemiyim nolur yardım edin hamilemiyim arkadaşlar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum öğlene doru ise uykum geliyorAyrıca kasıklarımda regli dönemine benzer ağrılar var ve sabaha karşısında tuvalete çıkma durumum söz konusu bu durumu yumurtlama dönemine bağlıyorum Reğli dönemim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,503Konular
982,771Mesajlar
30,560Kullanıcılar
atwllaxSon üye
Üst Alt