Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yarım Poğaça

Yarım Poğaça

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
yarim-pogaca.jpg

Yarım Poğaça Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım su bardağı süt
  • Yarım su bardağı yoğurt
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • Yarım paket margarin ocakta hafif eritilip
  • 2 yumurta birinin sarısı üstüne ayrılır
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
  • 3.5 su bardağı un
  • Rendelenmiş peynir
  • Maydanoz
  • Çörek otu

Yarım Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Yoğurt, süt, sıvı yağ, margarin,sirke uygun kaba alınıp karıştırılır.
  2. Akabinde un, kabartma tozu, peynir, maydanoz, çörek otu istenilen ölçüde eklenir.
  3. Hamur kulak göğsü kıvamında olunca küçük bezeler alınıp yuvarlanır.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürülüp fırına verilir.
  5. 200 derece fırında 20 dk pişirilir.
Yarım Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt