
Yaş Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 1 kutu kremşanti
- 1 su bardağı süt (Kremşanti için)
- Pastacı kreması
- 1 su bardağı süt (Pandispanyayı ıslatmak için)
- 100 gram sütlü çikolata
- Yarım paket krema
- 1 su bardağı antep fıstıklı draje çikolata
- 1 su bardağı damla çikolata
Yaş Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Pandispanya tanımı sayfamda mevcut 4 böldüğümüz pandispanyanın 1. Katını ayarlı kalıba yerleştirelim ve süt ile ıslatıp pastacı kremasını (Tarifi için) yayalım.
- Damla çikolata ve draje çikolata serpelim başka katları da tıpkı biçimde bitirelim ve bu formda streçleyip dolapta 1 gece bekletelim.
- Sonraki gün 2 poşet kremşantiyi 1 şu bardağı süt ile çırpalım.
- Kalıptan ayırdığımız. Pastamızın dişini kremşanti ile güzelce kaplayalım.
- Ganaj için kremayı ısıtalım ve çikolataları kremaya ekleyelim karıştırarak çikolataları eritelim ve soğuyan ganajı pastanın üzerine dikkatli bir formda dökelim.
- Bundan sonra süslemesi büsbütün hayal gücünüze yahut çocukların isteğine bırakabilirsiniz. Afiyet olsun.