Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşamak istemiyorum

Yaşamak istemiyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Psikolojim dibi görmüş durumda Hatalı yere açtıysam bağışlayın ama bulabildiğim bu konu ile ilgili en uygun yer burası oldu

Yaşamak istemiyorum her şey acı gibi geliyor bana Ne bir tanıdığım var ne bir dostum Geçen hafta üç rüya gördüm üçü de yalnızlık olarak tarif edilmiş Ayrıntılarıyla yalnızım Fakat tümü bu dek değil

Fiziki olarak da bir sıkıntım var Şükür karnım tok üstümde çatı var kendi evim var oysa , içindeki eşyalar gitti gidicek durumda Bilgisayar öldü ölecek , buzdolabı vs vs Onlarca ihtiyacım var

üstelik 6 numara gözlerim var Gözlüğümü çıkarırsam önümdeki hiçbir kimseyi tanıyamam Annemin fotoğrafını koyun 1 metre önüme bu kim diye sorarım Bu dek olumsuzlukla beraber beynim sürekli ihtiyaçlar var , gözlerin bozuk vs vs aralıksız otomatik zorlama kuruyor bana Şuan psikolojim dibi vurdu ve bir zaman daha bu dek olumsuzluk düşünmeye devam edersem kafayı yiyeceğim Uyku sorunum da var Asla uyuyamıyorum Saat 12 de uyumaya çalışsam gece 5 e değin uyuyamıyorum Bi türlü uyku moduna geçemiyorum Tavsiyeleriniz var mı?

858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt