Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yaşar Eski Yazlar Şarkısı

Yaşar Eski Yazlar Şarkısı
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Yaşar Eski Yazlar şarkı sozu

Eski yazlar dalgalarda
Anılarımı korur
Bildiğim aşk kelimeleri
Hep eksik kalır

Hep mi huzunler soyletirmiş
Şarkılarda seni bilgisitenlarcom
Hepte gonlume sormalıymışım
Anlayamadığım şeylerişiirleri

Hayat tanımadığım biri
Hergun karşılaşırız yeniden ben
İşte bildiğin gibi
Şarkı yazıyorum derdinden

Similar threads

Sıla Zamanında şarkı sozu 2019 Sıla Zamanında şarkısı Sıla Zamanında 2019 Sıla Zamanında sozleri Zamanında ne guzeldi bu bahceden kopan nar Yuzumde gulumseme bir başka dururdu o zamanlar Ağrılar odunctu, icimde koşan cocuklar uslu Misafirlere ne bereketli sofralar kurulurdu Yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
yaşar ipek hediyem olsun şarkısı yaşar ipek hediyem olsun şarkı sozu bu acının tarifi yok anlatamamki anlatan cok anlayan yok duygularımı kelimeler bazen anlamsız kalır bana dusen bu sevgide sadece sabır ah sevgilim senden ne bekledim ne buldum bana şimdi acı gelen ellerin oldun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mutluluk şarkısı, şarkıları Mutluluk Şarkısı Aşkının verdiği şevkat kalmamış, Yureğini vermiş acılarına, Butun hislerini rafa kaldırmış, Mutluluk şarkısı yaz derken bana Mutluluk şarkısı yaz derken bana, Alay ediyordu duygularımla, Bir mısra soz ile anlatmadım ki, Nereden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Gul bebeğim Sensiz bu evin hic, hic tadı yok Nefes almamın hic anlamı yok Birgun bile ayrılsak Cok ozluyorum hemde cok Keşke yanımda olsaydın Kollarına beni sarsaydın Seviyorum deyip sarılsaydın Hıckıra hıckıra ağlardım Ol, ol, ol de oleyim Sev, Sev, Sev de seveyim Emret uğruna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Gülşen Yeni Biri şarkısı birincil röportajı gülşen bozuk plaklar gülşen bozuk plaklar dinle gülşen, yeni albümü, 2011, yeni biri, yeni biri şarkısı, yeni şarkıları hakkında merak ettiğiniz haber burada arkadaşlar 1548659918 1548659918...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt