Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaşım 18 ve Youtube Önerisi

Yaşım 18 ve Youtube Önerisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar youtube kanalım için öneri istiyorum sizden eksiklerimi söyleyebilir misiniz lütfen Cs:Go videosu lütfen Dust2 hakkında taktik verdim lütfen bi bakın dediğim gibi yaşım 18 gayet samimi olmaya çalışıyorum şimdiden teşekkür ederim
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

Arkadaşlar youtube kanalım için öneri istiyorum sizden eksiklerimi söyleyebilir misiniz lütfen Cs:Go videosu lütfen Dust2 hakkında taktik verdim lütfen bi bakın dediğim gibi yaşım 18 gayet samimi olmaya çalışıyorum şimdiden teşekkür ederim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Bilinçaltına Gizli Mesaj Bu Konuyu Sonuna Kadar Kim Oku Bilemem Ama Herkesin Okumasını Tavsiye Ederim Sonuna Kadar Bilinçaltına gizli mesaj yerleştirme, Yapabileceklerinizi düşününün ! Konuyu açıklayıcı bazı alıntılar: Tamamen subliminal Subliminal diye bir yöntemden bahsediliyor günlerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
KUR'AN; asırları muhtelif bütün enbiyânın kütüblerini ve meşrebleri muhtelif bütün evliyânın risalelerini ve meslekleri muhtelif bütün asfiyânın eserlerini icmâlen tazammun eden ve cihâtı sittesi parlak ve evham ve şübehâtın zulümâtından musaffa ve noktai istinadı, bilyakîn vahyi semavî ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Hz. Fâtıma, İslamiyet’in gelmesinden yaklaşık bir yıl önce Mekke’de doğdu. Resûl-i Ekrem Efendimiz ona “Fâtıma” adını verdi. Deylemî’nin Ebû Hureyre’den (r.a.) rivayet ettiği bir hadis-i şerifte: “Onu sevenleri, Allah’ın Cehennemden uzaklaştıracağı için kızıma Fâtıma adını verdim.” buyurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt