Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yav bu erkekler canından öte dediği nişanlısını niye aldatır?

Yav bu erkekler canından öte dediği nişanlısını niye aldatır?
0
401

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ya fazla seviyor herkes muhakkak çok sevdiğinden lakin aldatıyor ve hiçbirşey olmamış gibi devam ediyor canını ver desen verir bu değin çok s eviyorsa niye aldatıyor ya Allah aşkına mantıklı sebepler söyleyin bana

Similar threads

Laz Esprileri lazca duvar yazıları laz duvar yazıları laz esprileri karadeniz espirileri lazlarla ilgili sözler Karadeniz'deki ayakkabıların içinde ne yazıyormuş ? Önce parmaklar Karadeniz'deki kola şişelerinin aşağı ne yazıyormuş ? bir de açınız Laz yolda bono bulmuş, ne yapmış ? Gitmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
İlk mektebi bitirirler Orta, mektebi, lise, üniversite bilirler… Bunlar doğrudan doğruya bu yola girerlerse Salihin Mertebesine kadar yükselirler Onlara aşağıda sual yoktur Pasoları vardır… Buyurun! derler Bu buyurun paso da burada alınır oğlum, burada! Namaz kılmaklanda değil haa…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
TACİRİN HİKAYESİ Bir tacirin bir dudusu vardı, kafeste hapsedilmiş, güzel bir duduydu Tacir, Hindistan’a gitmek üzere yol hazırlığına başladı Kerem ve ihsan dolayısıyla, kölelerinin, cariyeciklerinin her birine “Çabuk söyle, sana Hindistan’dan ne getireyim? dedi Her birisi ondan bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
344
Kader ve Rızık Özellikle yiyecek ve içecek cinsinden Allah'ın canlıya ihsan ettiği her besleyici şey rızıktır Kur'ânı Kerim'deki çeşitli açıklamalar bu tanımı kanıtlamaktadır: “Allah'tır ki sizi yarattı; Sonra sizi besledi; Sonra sizi öldürecek; Sonra sizi diriltecektir (30Rûm, 40) “Nice...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt