Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazılı Mektup Ornekleri

Yazılı Mektup Ornekleri
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yazılı Mektup Ornekleri

Mektup Ornekleri

Mektupa başlarken oncelikle hitap yani kişiye seslenme yapılır Sevgili Forumdaş okuyucuları gibiHitap edildikten sonra virgul koymayı unutmayınız
Hitap ornekleri: Sevgili Eşim, Saygıdeğer Babacığım, Guzel Anneciğim, gibi hitap ederek başlayabilirsiniz mektubunuza

Hitap bolumunu gectikten sonra giriş bolumu yazılır mektupta Giriş bolumunde genelde ilk mektuptan soz edilir ve mektubu neden yazdığınızı ve kendinizden bahsedebilirsiniz

Giriş bolumunu gectikten sonra gelişme bolumunu yazmalısınız Bu bolumde mektupta anlatmak istediklerinizi yazarsınız Bir cok konudan bahsetmek istiyorsanız her konuyu paragraf halinde yazmalısınız

Son olarak sonuc bolumunu yazarız Sonuc bolumu tek paragraf halinde iyi dileklerinizi, selamınızı samimi bir şekilde yazarsınız paragrafı bitirdikten sonra sağ alt tarafına adınızı soyadınızı ve altına imzanızı atarsınız

Mektup Ornekleri

Guzel Sevgilim,

Bu mektupu seni ne kadar ozlediğimi ve sensizliğin ne kadar zor olduğunu anlatmak icin yazıyorum

Sensiz hicbirşeyden zevk alamıyorum Artık hayatımı seninle tamamlamak bir omru seninle gecirmek ve seninle yaşlanmak istiyorum Sensiz herşey o kadar zor ki Ne zevk alabiliyorum bu hayattan nede beni heyecanlandıran birşey oluyor Bu hayatı sensiz yaşamak istemiyorum artık Bana tek huzur ve mutluluk veren duygu senin yanında olmak

Umarım artık en kısa zamanda sana kavuşurum Seni herşeyden cok ama cok seviyorum Seninle kavuşacağım gunu sabırsızlıkla bekliyorum

Kardeşim Muzaffer Amca,

Bir memur hanımın hatası yuzunden tevkif olunup, geceyi Emniyet Mudurluğunde gecirdikten sonra bu tevkifi tebligat sayarak infaz savcılığına başvurduk ve azami muddet olan 4 aylık tehir kararını aldık 15 Temmuza kadar serbestim Fakat Kayabek 10 Nisanda Eğine gidecek Buna cok canım zıkılıyor

Bir de Hamsi şirretleşti Nejdete ait 1 numaranın anahtarını sokerek oraya akrabalarından birini soktu

Daha once de bilirkişi gelip eksikleri tesbit etmişti Yeni durum karşısında da, İsmet Tumturk gerekli murcacaatları yaptı Yani bu evde huzurumuz sıfıra indi Pişman oldum Hamsi tayfasının karıları Kaniyeye ağza alınmayacak laflar etmişler Onda da buyuk sıkıntı var Yemek bile yemiyor Cok sinirli oldu Zavallı Maviş bu yuzden sık sık dayak yiyor

Nejdetten aldığım mektupta mart sonunda İstanbula geleceğini oğrendim O da gelip bir iki gun kafa dinleyecek

Otuken işlerine gelince: İzzete gelen mektuplara Kadıkoyden Ziver ve Tireboludan Ahmet Yukselin artık Otuken istemediklerini bildirmişler Bu iki kişi bende ve İzzette yok Sende ise listeden siliver

Nisan sayısı erken cıkacakmış Ben son hadiselerden daha Mart sayısının yazısını bile gonderemedim Selamlar Neriman Yengeye hurmetler Cocukların gozlerinden operim

I Bella,
Bir gazeteci evinde murekkep bulunamadı
Bu yuzden mektubumu kurşun kalemle yazmak zorunda kaldım, ozur dilerim
Benim hakkımda İstanbul gazetesinde cıkan yazıdan dolayı yazdıklarınıza teşekkur ederim
Bununla beraber beni daha evvel yazılmış yazılardan daha iyi tanımak mumkundu
Burada, Seza geldiğinden beri, cok guzel vakit geciriyoruz
Birkac defa, Ralfıye, Lukus Hayat operetinden parcalar soyledim
Bugun de o parcaları tekrar ettim
Benden, bilhassa bu noktayı yazmamı isteyen Seza dır
Bu hafta Ankara da at yarışları başlıyor
Belki de kazanırız
Benimle ortaksınız
Bir vurgun vurursak haber veririm