Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yazlık Limonata

Yazlık Limonata
0
94

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Yazlık Limonata Tanımı İçin Malzemeler

• 4 kg portakal
  • 2 kg limon
  • Buzdolabı poşeti

Yazlık Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Portakal ve limon güzelce yıkanıp iki portakal bir limon olarak doğranıp buzdolabı poşetlerine konur derin dondurucuya kaldırılır.
  2. Bu kadar sonra kullanacağınız vakit dondurucudan çıkartıp 10 dk kadar bekleyip robottan çekilir biraz beklememizin sebebi robota ziyan vermesin robottan çekerken bir bardak su ekleyin daha kolay çekecektir.
  3. Sonra iki litre su ekleyip süzgeçten geçirin isterseniz tülbent kullanabilirsiniz fakat ben yalnızca süzgeç tercih ediyorum hafifçe minik tanecikleri seviyorum.
  4. Damak tadınıza nazaran şeker ilave edin. Afiyetle sıcak yaz günlerinde sizi serinletecek mis üzere limonatamiz hazır ????????????????????
Yazlık Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Limonata Tanımı İçin Gereçler 1 portakal (dondurulmuş)1 limon (dondurulmuş)Yarım çay kaşığı limon tuzuYarım su bardağı şeker1 litre su Limonata Tanımı Yapılışı Daha ağır olmasını isterseniz portakal ölçüsünü arttırabilirsiniz ve ya dondurulmuş mandalinada kullanabilirsiniz. Buzluktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
2 Limon 2 Portakaldan 5 Litre Limonata (Kalabalık Misafirlere) Tanımı İçin Gereçler 2 adet limon2 adet portakal4 su bardağı şeker1 yemek kaşığı limon tuzu5 litre su 2 Limon 2 Portakaldan 5 Litre Limonata (Kalabalık Misafirlere) Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Sıcak yaz günlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Yazın Favorisi Limonata Tanımı İçin Materyaller 1 adet limon1 adet portakal1 su bardağı toz şeker3 litre su Yazın Favorisi Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Buzlukta beklemiş limon ve portakalları çözülmesi için dolaptan çıkarıp yaklaşık 5-10 dk bekleyin ve robota alın. 1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Limonata Tanımı İçin Malzemeler 1 adet limon1 adet portakal1 su bardağı su1 litre suYarım çay kaşığı limon tuzu Limonata Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle limon ve portakallar parçalanıp, buzluğa atılır ben evvelden hazırlamıştım. Buzluktan çıkardığımız portakal ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Sıcak Günlerde Buz Üzere Limonata Tanımı İçin Gereçler 2 adet portakal1 adet limon3 3.5 litre suŞeker (damak tadınıza nazaran ayarlayın) Sıcak Günlerde Buz Üzere Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Portakal ve limon dilim dilim doğranır buzdolabı poşeti ne koyulup donması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,056Kullanıcılar
forumdas1Son üye
Üst Alt