Yelpaze Tavuk Rengarenk Tanımı İçin Materyaller
- 500 gram tavuk göğsü
- 2 adet yeşil biber
- 1 adet domates
- Yarım limon
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- 2 diş sarımsak
- Kimyon
- Karabiber
- Tuz
- Kekik
- Taze nane (Yada kuru nane)
Yelpaze Tavuk Rengarenk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk göğüs etine enine kesikler atın.
- Attığınız kesiklerin içlerine sırasıyla gereçleri dizin.
- Üzerine hazırladığınız sosu bir fırça yardımı ile sürün.
- 200 derece evvelden ısıtılmış fırında ortalama 20 dakika pişirin.
- Fırından fırına fark olacağı için orta ara denetim edin ????
- Ben etrafına soğan ve patates kesip hazırladığım sostan sürüp fırınladım sizde isterseniz yapabilirsiniz ???????? olağanüstü oluyor ????