Yemek Kaygı Etmeye Son Şahane Tost Tanımı İçin Gereçler
- 1 buçuk tam ekmek yani 3 yarım ekmek
- 1 kase sucuk
- 1 kase hindi füme
- 1 kase kasar peyniri
- 4 yemek kaşığı mısır
- 4 adet kornişon turşu
- 1 adet domates
- Ketçap
- Mayonez
- Üzerine sürmek için tereyağ
Yemek Keder Etmeye Son Şahane Tost Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Ekmekler yarıya kesilir tost makinesinde evvelce biraz ısıtılır.
- Sucuk ve salam julyen halde doğranır başka farklı tavada sotelenir.
- Kasar peynir rendelenir.
- Turşu julyen biçimde doğranır.
- Daha sonrasında ekmeğin ortasına ketçap ve mayonez sürülür.
- Sırasıyla sucuk salam turşu mısır domates ve kaşarı eklenerek kapatılır.
- Tost makinesinin yuksek ayarında 10 dk kadar kızartılır.
- Gerili önlü yağlanır ve servis edilir.