Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemeyene Yedirten Kıtır Tavuk Ciğeri

Yemeyene Yedirten Kıtır Tavuk Ciğeri
0
49

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Yemeyene Yedirten Kıtır Tavuk Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram tavuk ciğeri
  • 2-3 adet patates
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için ;
  • Sıvıyağ
Bulamak için ;
  • 1 kase un

Yemeyene Yedirten Kıtır Tavuk Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce ciğerlerimizi küçük küçük doğrayarak yıkayıp süzelim. Ne kadar küçük olursa o kadar kıtır olurlar tercih sizin????.
  2. Süzülen ciğerleri çabucak marine edip dinlendirelim.
  3. Zeytinyağı, kırmızı toz biber, kekik, tuz ekleyerek karıştırıp dolapta dinlenmeye bırakalım.
  4. Patatesleri soyup küçük küpler halinde doğrayıp kızartalım.
  5. Ardından ciğerimizi unlayıp elekten geçirerek kızgın yağda ciğerlerimizi renk alana kadar kızartalım.
  6. Pişen ciğerleri patateslerin üzerine alıp, tekrardan kırmızı toz biber, kekik ve birazda kimyon atıp doğranmış maydanozları da ek ederek harmanlayalım.
  7. Yanına bol sumaklı soğan salatası da yapmayı unutmayın????.Sıcak sıcak ister porsiyon olarak, ister lavaş ortası isterseniz de ekmek ortası yaparak tüketebilirsiniz.
    Şimdiden afiyet olsun ????.
    @secilinn_mutfagi.

Yemeyene Yedirten Kıtır Tavuk Ciğeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 

Similar threads

Arnavut Ciğeri (Videolu) Tanımı İçin Materyaller Yarım kilo dana ciğeri2 su bardağı un1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kırmızı biber1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı karabiber1 yemek kaşığı tuz Kızartmak için Sıvı yağ Soğan salatası gereçleri 1 tane soğan1 çay kaşığı sumak1 tutam maydanozTuzYarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Kereviz Yemeyene Yediren Ekmek Tanımı İçin Malzemeler 2 adet küçük uzunluk kereviz1 adet l uzunluk yumurta1 tepeleme tatlı kaşığı yulaf unu1 çay kaşığı kırmızı toz biberYarım çay kaşığı kırmızı pul biberÇay kaşığının ucuyla tuz1 yemek kaşığı kadar istediğiniz bir peynir çeşidi (Ben keçi peyniri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Tavuk Ciğeri Tanımı İçin Malzemeler 2 paket tavuk ciğeriSıvı yağ1 adet büyük kırmızı kapya biber2 adet yeşil biberTuzBaharat(kullanmak istediğiniz)2 büyük patates1 adet soğan Tavuk Ciğeri Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ciğerlerimizi yıkayıp süzmeye bırakalım. Tavaya yağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
178
Tavuk Ciğerinden Arnavut Ciğer Tarifi İçin Malzemeler 1 paket tavuk ciğeri1 su bardağı unKızartmak için sıvı yağBol kekik1 tatlı kaşığı kırmızı toz biberZevkinize göre tuzKarabiber1 tatlı kaşığı kimyonPul biber Tavuk Ciğerinden Arnavut Ciğer Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo tavuk ciğeri1 çay bardağı yarım sıvı yağ2 adet kuru soğan3 adet yeşil biber2 adet kırmızı biber2-3 dış sarımsak1 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı kekik1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tuz Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt