Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemin ettim unutmak icin seni ve sevgiyi

Yemin ettim unutmak icin seni ve sevgiyi
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yemin ettim unutmak icin seni ve sevgiyi Bakmaya kiyamadigim o yuzune Artik icimden bakmak gelmiyor bile Andigim vakit icimi isitan adini Artik varmiyor dilim soylemeye Lanetledim icimde sevgiyi Lanetledim o buyuk sevgimi Ve istemem artik versende Herseyden cok istedigim sevgini Cok acilar verdin bana cok uzdun beni Gormezden geldin o yuce o saf sevgimi Unuturum istedigin gibi şayet seni ama Unuturum sanma bana cektirdiklerini Sana karsi buyuttugum baki bir sevgim vardi Uygun saymadi sevgim durmadan artti artti Bir sevgim vardi icimde onune gecemedigim Artik yerini onune gecemedigim bir nefret edilen şey aldi Kimseden korkmazken bu yurek Sevmekten korkar oldu simdi Ne acilara bukulmeyen bu bilek Hasret acisina bukuldu gitti yeniden sevemem artik kimseyi Koyamam yerine bir baska sevgiliyi Bir baska goze nasil bakarimki Yasakladim kendime tum guzel hayalleri Öldurdun cunku tek dayanagim olan umitlerimi Yemin ettim hatırlamamak icin seni ve sevgiyi Unutamam seni dedigim gunler vardi ya Coktan geride kaldi onlar Bir tek ozlemeyi unutturamadim kendime Özluyorum ne yapsam da seni sevmeyi Özluyorum seninle birlikte Öldurdugum sevgiyi alinti  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt