Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sadakat hakkında Sozler
sadakatla ilgili guzel sozler
sadakat erdem değildir aslında sevgiden kor olmaktırhep kactığın şeye eninde sonunda yakalanmaktırsadakatyemin etmeden bir daha duşuncunku sadakatla başlayan her şey ihanetle biter
Olum gibidir sadakat bir kere cizgiyi gectin mi...
İmzalık ozlu sozler
anlamlı sozler
unlu sozleri
hayata dair sozler
Egemenlik verilmez, alınır
Ataturk
İncinsende incitme
Hacı Bektaşı Veli
Nice insanlar gordum, uzerinde elbisesi yok Nice elbiseler gordum, icinde insan yok
Hz Mevlana
Ayıpsız dost arayan, dostsuz kalır
Hz...
Duşunduren Anlamlı Sozler
Yemine gerek gormeyecek kadar sozlerine sadık ol (Dale Carnegie)
En cok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır (Moliere)
Insanları yukselten iki buyuk vasıf vardır; erkeğin mert, kadının namuslu olması (Napoleon)
İnsanlar hatalarını...
Ozlu sozler
Ozlu sozlerGuzel Sozler,Manalı Sozler
Ozlu sozler Anlamlı sozler
» Kelimelerin gucunu anlamadan, insanların gucunu anlayamazsınızKonfucyus
» En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma duşmesini onlemektir NIETZSCHE
» Olumun bizi nerde bekledigi belli degil...
Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil, Elini cıkardığında, tutacak kimsenin olmamasıdır
Tek bir sozunle beni saatlerce ağlatabilirsin,ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok
Yalnızlığın en kotusu, anlamayanların arasında kalmaktır
İnsanlar gelmeleriyle...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.