Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yemin ile ilgili sozler

Yemin ile ilgili sozler
0
165

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yeminle ilgili sozler

Yemine gerek gormeyecek kadar sozlerine sadık ol ( Dale Carnegie )

Yeminine bakıp insana inanma; insana bakıp yeminine inan AESKHYLOS

Cok yalan soyleyenin ettiği yemin de cok olur ALFİERİ

Similar threads

Sadakat hakkında Sozler sadakatla ilgili guzel sozler “sadakat erdem değildir aslında sevgiden kor olmaktırhep kactığın şeye eninde sonunda yakalanmaktırsadakatyemin etmeden bir daha duşuncunku sadakatla başlayan her şey ihanetle biter “Olum gibidir sadakat bir kere cizgiyi gectin mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
İmzalık ozlu sozler anlamlı sozler unlu sozleri hayata dair sozler Egemenlik verilmez, alınır Ataturk İncinsende incitme Hacı Bektaşı Veli Nice insanlar gordum, uzerinde elbisesi yok Nice elbiseler gordum, icinde insan yok Hz Mevlana Ayıpsız dost arayan, dostsuz kalır Hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Duşunduren Anlamlı Sozler Yemine gerek gormeyecek kadar sozlerine sadık ol (Dale Carnegie) En cok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır (Moliere) Insanları yukselten iki buyuk vasıf vardır; erkeğin mert, kadının namuslu olması (Napoleon) İnsanlar hatalarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ozlu sozler Ozlu sozlerGuzel Sozler,Manalı Sozler Ozlu sozler Anlamlı sozler » Kelimelerin gucunu anlamadan, insanların gucunu anlayamazsınızKonfucyus » En insani davranış, bir insanın utanılacak duruma duşmesini onlemektir NIETZSCHE » Olumun bizi nerde bekledigi belli degil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Fakirlik, elini cebine attığında boş olması değil, Elini cıkardığında, tutacak kimsenin olmamasıdır Tek bir sozunle beni saatlerce ağlatabilirsin,ama bana yaptıklarını unutturacak bir kelime yok Yalnızlığın en kotusu, anlamayanların arasında kalmaktır İnsanlar gelmeleriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
858,505Konular
982,722Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt