Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni askerlerin kabul seremonisi

0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gorev veren: Bakım Şovalyesi Ryanband

Seviye Aralığı: 1

Gorev Hedefi

Kuznez'de bulunan Oktopus, Rosemin ve Orlando ile konus Daha sonra da Marad'a rapor ver

Tanımlama

Bakım Şovalyesi Ryanband:

Derion'un askeri olmak o kadar da zor bir sey degil, gerekli olan en onemli sey disiplin ve saygidir! En kidemli muhafizi selamlayip onunla konusarak ona olan saygini kanitla

Oyuncu İsmi:

Basustune!

Bakım Şovalyesi Ryanband:

Sovalye ciraklari Oktopus, Rosemin ve Orlando iyi adamlardir Onlari selamladiktan sonra Marad'a rapor ver

Gorev Odulu

Tecrube: 17EP
8
Keten Şapka Samur Derisi Miğfer Sert tavşan derisi kolcak Bronzdan Demir Miğfer
Sonuc Metini

Payon neden bu kadar asabi tepki veriyor? Garnizona geri donmek istiyorum, General Retram'i ozluyorum

Ah, buraya beni selamlamaya mi geldin? Bu cok ovguye deger bir davranis! Ileride bircok konuda beraber calisacagiz her halikarda Bu aralar General Retram onemli bir konu yuzunden Sarnis'de oldugu icin bu bolgenin ve Tibered'in batisinin sorumlulugunu ben tasimaktayim Ahh evet, sana en onemli becerileri buradaki ve baskentteki egitimciler ogretecektir

Sıradaki Gorev

858,506Konular
983,056Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt