Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Ben Bilgisayar Alıcam Önceden Laptop Düşünüyordum Ama Toplama PC nin Daha Yararlı Olacagının Kanaatına Vardım
Bütçem:2500 TL Kadar
Bilgisayarı Oyun İçin Kullanacağım (LeagueOfLegends)
Her Türlü Yardıma Açığım Pek Bilgim Yok
Şuan Kullandığım Bilgisayar Tarih Oldu...
Herkeze merhaba arkadaşlar ben acer laptop kullanısıyım bilgisayar özelliklerii bölümünde baktıgımda 4gb ram 296 gb kullanılabilir yazıyor öncelikle ram durumum iyimi ve eger bilgisayara ram takmak istesem 2gb ram alsam beraber kullanabilirmiyim 2sini birden yoksa direkt olarak daha fazla ram mi...
Merhaba arkadaşlar oyun oynamalık bi laptop almak istiyorum istediğim oyunu sorunsuz oynamak istiyorum benim beğendiğim birkaç laptop var onlara bi göz atarmısınız aralarından hangisi en iyisidir benim için fiyat bütçemde 12001500tl arası veya sizin önerebileceğiniz bi laptop varsa linkini...
Merhaba laptop almayı düşünüyorum arkadaşlar güzel kaliteli uzun vadede problem yaşatmıycak bir laptop arıyorum gözüme kestirdiğim bi tane var nasıl sizce?
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Merhaba laptop almayı düşünüyorum arkadaşlar güzel kaliteli uzun vadede problem yaşatmıycak bir laptop arıyorum gözüme kestirdiğim bi tane var nasıl sizce?
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.