Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yeni bir yazıcı aldım ve ...

yeni bir yazıcı aldım ve ...
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar daha dün hp Laserjet CP1025 marka bir yazıcı aldım bakın buda resmi:

benim çektiğim : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

internette bulduğum : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

şimdi bu yazıcıda şu tuşlar var ve ben bu tuşların ne işe yaradığını bilmiyorum kullanma kılavuzundada yazmıyor bakın resmiler :

benim çektiğim : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

NOT: internette bulduğum resimde 1 diye ayırdığı yer bende yok ve ben bu tuşlardan 2,3,4,5 tuşlraı kullanmayı bilmiyorum

internette bulduğum : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

KISACASI BANA BU GÖSTERDİĞİM TUŞLRAIN NE İŞE YARADIĞINI LÜTFREN SÖYLEYİN
NOT:EĞER KONU YANLIŞ YERDEYSE DOĞRU YERE TAŞIYIN VE BANA NEREYE TAŞIDIĞINIZI SÖYLEYİN
VE BİR NOT DAHA : İLLA BU YAZICIDAN OLANLARDAN YARDIM İSTEMİYORUM BELKİ BAŞKA MARKA OLAN BİR YAZICIDIA BUNLARA BENZEYEN BİR TUŞLAR VARSA VE O TUŞLARI KULLANMAYI BİLİYORSANIZ LÜTFEN SÖYLEYİN

Similar threads

arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var iki yazıcı var alamak istediğim ama yalnızca birini alacağımhangisini alacağım konusunda karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim biri lexmark X1270 çok fonksiyonlu yazıcı,diğeri canon IP 6210D yazıcı linkler: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Merhaba arkadaşlar Bir sorum olacak Ram yükseltmek istiyorum ve internetten 2 tane güzel ramler buldum ama anakartımla ve bilgisayarımdaki her parçayla uyumlumu bilemiyorum Sizlere sorayım dedim linklerdeki ramlar bilgisayarıma uyarmı uyarsa hangisini almamı tavsiye edersiniz ? İnternetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Selam arkadaşlar Yazıcı seçimi konusunda yardımınıza ihtiyacım var Daha önce hiç yazıcı almadığım için hangisi iyidir diye araştırmamıştım Bunların ayrı ayrı sistemleri olduğunu öğrendim Konuyla ilgili bana yardımcı olabilecek bir rehber ararken google’dan böyle bir konuya denk geldim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Selamlar, Arkadaşlar ekran kartını değiştirmek istiyorum, 64mb mx440 artık yetmiyor, gerçi CS oynuyorum genelde ama,sistemim p4 24 nort (up 34 ) twinmos 2x512 400mhz ram asus p4p800deluxe 160gb sata hdd feel kasa overclock yapıyorum, bu sisteme uygun bi ekran kartı önerirminiz, 2 el...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bilindiği gibi bilgisayarınızı formatladıktan ve üzerine işletim sistemi (mesela xp) yükledikten sonra yapmamız gereken, bilgisayarımızı oluşturan donanımların (bilgisayarın parçalarının) driver’larını (sürücülerini) yüklemektir Driver (sürücü), bilgisayarın donanım bileşenlerinin düzgün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
982,410Mesajlar
30,227Kullanıcılar
vkvkSon üye
Üst Alt