Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Ubuntu Geliyor

Yeni Ubuntu Geliyor
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ubuntu 1004 LTS: Yepyeni bir Ubuntu geliyor!

Ubuntu 1004 LTS: Lucid Lynx'e yeni yuz
Halil Mollaoğlu
Ubuntu'nun son surumu yeni slogan ve tasarım ile geliyor: İlk goruntuler ve cıkış tarihi burada

Yeni Ubuntu ne zaman geliyor?

Populer Linux dağıtımı Ubuntu'nun bir sonraki surumu 1004 (kod adı: Lucid Lynx), geleneksel kahverengi tonlarını kullanan Human temasına veda ediyor Bunun yerine yeni Light tema duzeni kullanılıyor Ayrıca Canonical, Ubuntu logosuna yeni bir gorunum kazandırıyor

Ubuntu cıkacak olan 1004 LTS surumunde ilk kez marka ve sistem konularında yeniden tasarlanıyor Geliştiriciler Linux for Human Beings(İnsanlar icin Linux) sloganı yuzunden kahverengi tonlarının dışına cıkamayan Human temasını kullanmak zorunda kalıyordu

Onumuzdeki senelerde Ubuntu, Light temasına burunecek Geliştirici takım iceriksel olarak Light kelimesinin her iki anlamını da (ışık ve sade) yorumluyor ve gereksiz yazılımlarla dolu tescilli sistemlerdensıyrılmak istiyor Resim galerimizde gorebileceğiniz gibi geliştiriciler yeni temada sadece renksel acıdan değişiklik yapmakla kalmıyor, aynı zamanda arac cubuğu widget'leri de yeniden elden gecirildi Pencere yonetim butonları aynı Mac OS'ta olduğu gibi pencerenin sağ ust kenarında yer alıyor

Similar threads

Ubuntu 1004 LTS: Yepyeni bir Ubuntu geliyor! Ubuntu 1004 LTS: Lucid Lynx'e yeni yüz Halil Mollaoğlu Ubuntu'nun son sürümü yeni slogan ve tasarım ile geliyor: Birincil görüntüler ve çıkış tarihi burada Yeni Ubuntu ne zaman geliyor? Popüler Linux dağıtımı Ubuntu'nun bir sonraki sürümü 1004...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
ubuntu işletim sistemi hakkında bilgi Ubuntu, 20 milyonu aşkın kullanıcısıyla dunyanın en yaygın kullanılan Linux dağıtımıdırUbuntu, Linux tabanlı ozgur ve ucretsiz bir işletim sistemidir Ubuntu'nun hedefi, bilgisayar kullanıcılarına kullanımı ve kurulumu oldukca kolay, guncel ve guvenli bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Canonical, Ubuntu 20.04 LTS’nin yayınlanmasından bu yana Linux dağıtımında yapılan en büyük güncelleme olan Ubuntu 22.04 LTS sürümünü piyasaya sürdü. Öbür LTS sürümlerine misal halde, Jammy Jellyfish olarak isimlendirilen 22.04 LTS, 2027’ye kadar güncelleme alacak. Ubuntu’nun bu son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Ubuntu nedir ubuntu kurun diyorlar ubuntu ne işe fayda ancak? Cevap: Ubuntu nedir? Ubuntu, Linux tabanlı ve Debian geleneğini esas bölge bir işletim sistemidir Ubuntu'nun hedefi ortalama bilgisayar kullanıcılarına kullanımı ve kurulumu oldukça basit, güncel ve tehlikesiz bir işletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
ubuntu işletim sistemi hakkında data Ubuntu, 20 milyonu aşkın kullanıcısıyla dünyanın en yaygın kullanılan Linux dağıtımıdırUbuntu, Linux tabanlı serbest ve bedava bir işletim sistemidir Ubuntu'nun hedefi, bilgisayar kullanıcılarına kullanımı ve kurulumu epeyce basit, aktüel ve tehlikesiz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,506Konular
983,050Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt