Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yeni yıl sofrası için Hardal Soslu Yoğurtlu Patates Salatası

• Konbuyu başlatan nidakeles
  • Başlangıç tarihi
yeni yıl sofrası için Hardal Soslu Yoğurtlu Patates Salatası
nidakeles
0
74
N

nidakeles

Merhabalar bugün sizlere için çok güzel bir tarif vermek istiyorum
"Hardal Soslu Yoğurtlu Patates Salatası
ADIM 1

Patateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayıp haşlayalım. Suyunu süzüp ılımaya bırakalım.

ADIM 2

Derin bir kasede yoğurt, ezilmiş sarımsak, hardal, zeytinyağ , kuru nane, pul biber ve yarım limonu suyunu sıkıp ekleyip karıştıralım ve salata sosu yapalım.

ADIM 3

Ilımış olan patatesleri de sosun içine ekleyip karıştıralım. Patatesler sosu çektikten sonra diğer kalan malzemeler içerisine ekleyip karıştıralım. Ardından ceviz ile süsleyip servis edebilirsiniz.

kaynak:Bizim tarifler

bunun gibi tarifi istiyorsanız linke tıklayarak ulaşa bilirsiniz :))

Similar threads

Malzemeler 5 patates 4 salçalık kırmızıbiber turşusu 1 kahve fincanı konserve tane mısır 1 soğan 2 dal taze soğan 2 sivribiber 1 haşlanmış yumurta 6 dal maydanoz Sos için 1 yumurta Yarım çorba kaşığı hardal 1 su bardağı yoğurt Yarım çorba kaşığı limon suyu 4 çorba kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Hardal Soslu Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 3 orta boy patates1 küçük kase küp doğranmış kornişon turşu1 küçük kase küp doğranmış kırmızı pancar turşusu (Kırmızı lahana da olur)1 küçük kase konserve mısır4-5 dal ince doğranmış maydanoz (Dereotu da olur)1 tatlı kaşığı hardal3 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Hardal Soslu Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 kg patates 1 adet büyük boy kırmızı soğan1 su bardağı haşlanmış bezelye2 adet kırmızı kapya biberiYarım demet dere otu5 yemek kaşığı mayonez1 yemek kaşığı hardalSüzme yoğurt1 tatlı kaşığı pulbiber1 çay bardağı küp şeklinde doğranmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Soslu Yoğurtlu Patates Tarifi İçin Malzemeler *3 orta boy patates *2 salatalık *1 kaseden az yoğurt *Mayonez *2 diş sarımsak *Tuz Sosu için; *2 yemek kaşığı sıvı yağ *1 çay kaşığı pul biber *1 çay kaşığı nane Soslu Yoğurtlu Patates Tarifi Yapılışı Önce patatesleri haşlayıp ezelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Hardal Soslu Patates Salatası Tarifi İçin Malzemeler 5 adet patates1 adet taze soğan6 adet kornişon tursuYarım demetten az göbek2 yemek kaşığı yoğurt3 yemek kaşığı mayonez2 yemek kaşığı hardal5-6 yemek kaşığı zeytinyağTuz Hardal Soslu Patates Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt