Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yenişehir Belediyesinden KPSS adaylarına destek

Yenişehir Belediyesinden KPSS adaylarına destek
0
81

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
bha_82_901c1d23e6e777a1d474.jpg

Mersin Yenişehir Belediyesi, 18 Eylül'de yapılacak Kamu Çalışanı Seçme İmtihanı (KPSS) adaylarına 10 günlük fiyatsız genel tekrar programı ile takviye verecek. Yenişehir Belediye Lideri Abdullah Özyiğit, Mersin'deki adayları eğitimlere katılmaya davet etti.

Geçtiğimiz ay yapılan fakat yürütülen soruşturma kapsamında iptal edilerek 18 Eylül'de yapılacağı açıklanan KPSS için Mersin Yenişehir Belediyesi ve PEGEM Akademi iş birliğiyle hızlandırılmış eğitim programı verilecek.

Genel yetenek-genel kültür ve eğitim bilimleri alanlarında verilecek Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık, gelişim psikolojisi, öğretim formül ve teknikleri, ölçme ve kıymetlendirme ile program geliştirme ve öğrenme stratejisi eğitimi Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde verilecek. Belirlenen günlerde sabah saat 09.00'da başlayacak ve uzman eğiticiler tarafından verilecek eğitimler 17.30'da sona erecek. KPSS adayları 0530 832 49 02 numaralı telefonu arayarak, müracaat yapabilecek ve ayrıntılı bilgi alabilecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Mersin Yenişehir Belediyesinin, PEGEM Akademi iş birliğiyle Kamu Çalışanı Seçme İmtihanı (KPSS) adaylarına verdiği fiyatsız genel tekrar programı eğitimleri başladı. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde verilen eğitimlere adaylar ağır ilgi gösterdi. Mersin Yenişehir Belediyesi, 18...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi yeni eğitim-öğretim devri öncesinde öğrencilere kırtasiye materyali dayanağında bulunuyor. Yenişehir Belediyesi Toplumsal Takviye Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Toplumsal Hizmet Grupları konut ev gezerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Marmara Belediyeler Birliğinden Yenişehir Belediyesine davet Marmara Belediyeler Birliği ve İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle 13-14-15 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Kentte Erken Çocukluk Eğitim Programına, Mersin Yenişehir Belediyesi de örnek projesiyle davet edildi. Yenişehir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Mersin Yenişehir Belediyesi, 163'ü kız 638 üniversiteli gencin çağdaş ve çağdaş bir ortamda özgürce yaşayabilmeleri ve eğitimlerine odaklanabilmeleri için Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu ve Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi’ni bu yıl da yeni eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
ÖSYM'nin toplumsal medya hesabından yayımlanan duyuruda, 31 Temmuz 2022'de gerçekleşen 2022-KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri imtihanlarının iptal edildiği açıklandı. ÖSYM imtihan takviminde yer alan 2022-KPSS Lisans Alan ve 2022-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,497Konular
982,549Mesajlar
30,285Kullanıcılar
akmadsSon üye
Üst Alt