Yer Elması Salatası (Jerusalem Artichoke Salad) Tanımı İçin Malzemeler
- 9 adet yer elması
- 1 adet ekşi (Yeşil) elma
- 2 diş sarımsak
- 1 tane nar
- Tuz
- Nar ekşisi
- Zeytinyağ
Yer Elması Salatası (Jerusalem Artichoke Salad) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yer elmaları soyulur ve kararmamaları için limonlu suda bekletilir.
- Yer elmaları jülyen jülyen doğranır. Ekşi elma jülyen jülyen doğranır.
- Salata kasesine jülyen jülyen doğranan yer elmaları, yeşil ekşi elma eklenir.
- Üzerine nar eklenir ve karıştırılır. Ceviz eklenir ve karıştırılır.
- Tuz, nar ekşisi ve zeytinyağ eklenir ve karıştırılır servis edilir (Et yemeklerinin yanına hoş gidiyor) Afiyet olsun.