Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası

Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası
0
93

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler

• 1 orta boy kereviz
  • 1 yeşil elma
  • 1 havuç
  • 1 çorba kasesi süzme yoğurt
  • Yarım çay bardağı kıyılmış ceviz
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı dolusu mayonez (Ben kullanmıyorum)
  • 1 diş sarımsak

Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce derin bir kapta ezilmiş sarımsak tuz mayonez ve yoğurdu karıştıralım.
  2. Ben yoğurdu süzgeç üzerindeki tülbente döküp, süzdürüyorum bir kaç saate süzülmüş oluyor).
  3. Kerevizi ve elmayı rendeleyip hemen yoğurda karıştıralım.
  4. Hemen rende yapıp, yoğurda karıştırırsanız limonlu suda bekletmeye gerek kalmıyor.
  5. Rendelenmiş havucuda ilave edelim.
  6. Cevizide karıştırıp, salata tabağına alalım. Afiyet olsun.
Not:

1-Bu salatayı bir kaç saat önceden yapıp dinlendirirseniz lezzeti daha oturuyor

2-Birde yoğurdunuz çok sulu olmasın bekleyince sebzeler biraz daha suyunu bırakıyor özellikle ekşi elma kullanın

3-Kerevizin kokusunu sevmiyorsanız çok hafif tavada az yağda hafif kavurun ısıyla temasta o keskin koku kayboluyor

4-Birde cevizini tüketeceğiniz zaman katın malum ceviz yoğurdu karartabilir

Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Yeşil Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 1 yeşil elma1 ufak kereviz1 ufak havuç1 çorba kaşığı limon suyu1 çay kaşığı tuzDere otu ben kuru kulandım 1 tutamArzu ettiğiniz kadar ceviz kırığı3 çorba kaşığı süzme yoğurt tepeleme2 çorba kaşığı mayonezArzuya göre 1 diş sarımsak ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Yeşil Elmalı Kereviz Salatası Tanımı İçin Materyaller 1 adet orta uzunluk kereviz1 adet yeşil elma1 adet portakal2 yemek kaşığı süzme yoğurt1 tatlı mayonez1 diş sarımsak5-6 adet ceviz1 tutam dereotuTuz Yeşil Elmalı Kereviz Salatası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Öncelikle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Elmalı Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Materyaller 2 adet kereviz2 adet yeşil elma1/2 (yarım) limon suyuCeviz1 çay kaşığı tuz3 çorba kaşığı süzme yoğurt2 çorba kaşığı olağan yoğurt1 diş sarımsak Süslemek için; 3 adet portakalDereotuDilerseniz yoğurtların bir kaşığını mayonez olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Elmalı Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi İçin Malzemeler 3 adet kabuğu soyulmuş yeşil elma2 adet rendelenmiş havuç1 adet orta boy rendelenmiş kereviz2 yemek kaşığı süzme yoğurt4 yemek kaşığı mayonez1 çay bardağı ceviz kıyılmış Elmalı Havuçlu Kereviz Salatası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı İçin Gereçler 2 adet kereviz1 kase yoğurt2 diş sarımsak4-5 yemek kaşığı kadar mayonez1 kutu konserve mısır5-6 adet kornişon turşusuDereotuKarabiberTuz Yoğurtlu Kereviz Salatası Tanımı Yapılışı Kerevizleri soyup rendeleyelim. Yoğurda sarımsak ezelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt