Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yılbaşı Bounty Çikolatası

Yılbaşı Bounty Çikolatası
0
28

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
yilbasi-bounty-cikolatasi.jpg

Yılbaşı Bounty Çikolatası Tanımı İçin Gereçler

• 1 su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım paket labne peynir
  • Yarım çay bardağı bal
  • 3 adet bitter çikolata(ister beyaz ister sütlü tercihe bağlı)
  • Şiş tahta çubuklar
  • Pasta süslemeleri(ben pakmayanın süslerini ve dr oetker’in limon şekerini tercih ettim)

Yılbaşı Bounty Çikolatası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Evvel hindistan cevizi, labne, balı bir kapta elimizle uygunca yoğuralım hamur olana dek ve buzdolabında 30 dakika bekletelim.
  2. O sırada süslerimizi farklı kaplara dökelim kolay batırmak için.
  3. 30 dakika beklettiğimiz hamurumuzu alıp elimizde yuvarlak toplar haline getirip şiş çubukları ortalarından sokalım yağlı kağıda koyalım ve bu sefer buzluğa koyup 20 dakika daha bekletelim.
  4. O sırada benmari metodu erittiğimiz çikolatamızı eritelim.
  5. Eritirken içine 2 çorba kaşığı sıvı yağ ekliyorum ki kolay erişin, ve altını kısıkta tutalım ki donmasın.
  6. Buzluktan çıkardığımız topları akışkan çikolatamıza bulayıp çabucak yağlı kağıt üstüne koyup süslemelerini yapıyoruz elimizle serperek ya da banarak.
  7. Yaptığımız topları yine buzluğa koyuyoruz, ben buzlukta saklamayı tercih ediyorum.Konuklarınıza yılbaşı süprizi yapın, afiyet olsun.

Yılbaşı Bounty Çikolatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

858,496Konular
981,606Mesajlar
29,708Kullanıcılar
beytoo7kSon üye
Üst Alt