Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yıldız Tilbe e Peki Niye Boyle Şarkı Sozleri

Yıldız Tilbe e Peki Niye Boyle Şarkı Sozleri
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Yıldız Tilbe E Peki Niye Boyle Şarkı Sozu

Yıldız Tilbe e Peki Niye Boyle

Yalvarır sanma zavallı gonlum

Arayışlara gecti omrum

Beklerim sanma canın isterse

Kapı ardında boş odalara

Senin aşkın yalan bunu gosterdin

Herşeyin bi hesap bunu oğrendim

Beni coz elleride rahat bırak

Bizde ayrılığın sozu, kelimeleri

Harften duşene kadar uzar

Soyle benim sanki hic hatrım yok

Senin aşkınım ya ben e peki niye boyle

Unutur sanma seni bu gonlum

Bir ozur neydi cok gorduğun

Yarlı gunler gecip gidince

Seni ararsam ne istersen de

Senin aşkın yalan bunu gosterdin

Herşeyin bir hesap bunu oğrendim

Beni cok elinle rahat bırak

Bizde ayrılığın sozu, kelimeleri

Harften duşene kadar uzar

Soyle benim sanki hic hatrım yok

Senin aşkınım ya ben e peki niye boyle

Similar threads

Yıldız Tilbe'den E Peki Niye Böyle Şarkısının Sözleri Buyrun Yıldız Tilbe E Peki Niye Böyle Şarkı Sözü Yıldız Tilbe e Peki Niye Böyle Sevgili melekler, sevilen usta Yıldız Tilbe 'nin bir şarkısıyla sizlerleyiz İşte Yıldız Tilbe E Peki Niye Böyle Şarkı Sözü bu sayfamızda 1549246606...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
emo nickler ve sözler Yiné dopdoLu qözLérim benzeri ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné yoksun ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim sus susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Emo yazıları emo yazıları emo yazı yazma duvar yazıları yazı tipi yazısı yaz Yiné dopdoLu qözLérim güya ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné mahrum ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
202
Selamunaleykum Arkadaşlar bir çoğumuzun sadece gülüp geçeceği şeyleri malesefki dini bilgisi az olan kardeşlerimizi kandırmak için kullanıyorlar İnsan akıl ve irade sahibidirDileyen İslamı seçer dileyen hristiyanlığı dileyen başka bir dini yada hiç bir dine tabi olmaz Bir hristiyanın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt