Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yılı infaz koruma memurluğu alımı bilgileri

yılı infaz koruma memurluğu alımı bilgileri
0
87

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 yılı infaz koruma memurluğu alımı bilgileri Merhaba Ben infaz koruma memurluğu için uygulamak istiyorum ama 2019 infaz koruma memurluğu alımı hakkında yeterli bilgim yok Yardımcı olurmusunuz?  

Similar threads

İnfaz koruma memurluğu için başvurular Selamlama, ben infaz koruma memuru almak istiyorum ve başvuruları nnereye yapılacağı ile ilgili bilgi edinmek istiyorum Bana yardımcı olabilecek biri var mı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Suç Oluşturan Infaz Kurumlari Ve Tutukevleri Personeli Eğitim Merkezleri öğrenci Sicil, Sicil infaz mevzuatı infaz koruma mevzuatı ve cinayet kurum idaresi mevzuati koruma memurunun sicil amiri kimdir CINAYET İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİ SİCİL, SİCİL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Canice Infaz Kurumlari Personeli Ile Ceza Infaz Kurumlari Ve Tutukevleri Personeli Eğit kep nasıl takılır infaz koruma memuru kıyafetleri CEZA İNFAZ KURUMLARI PERSONELİ İLE SUÇ OLUŞTURAN İNFAZ KURUMLARI VE TUTUKEVLERİ PERSONELİ EĞİTİM MERKEZLERİ ÖĞRENCİLERİNİN KIYAFET YÖNETMELİĞİ Yönetmelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
2019 İnfaz Koruma Memurluğu Alımı Hakkında Data Adalet bakanlığı 2019 yılı için personel alımı hakkında demin bir duyuru yapmamıştır İlgili duyuruyu hak bakanlığı devlete ait web sitesindeki duyurular bölümünden takip etmek için tıklayın: YARGI BAKANLIĞI 2019 YILINDA YAPILAN ALIMLARLA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
2019 İnfaz Koruma Memurluğu Alımı Hakkında Bilgi Adalet bakanlığı 2019 yılı icin personel alımı hakkında henuz bir duyuru yapmamıştır İlgili duyuruyu adalet bakanlığı resmi web sitesindeki duyurular bolumunden takip etmek icin tıklayın: ADALET BAKANLIĞI 2019 YILINDA YAPILAN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt