Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yılın modası kalın kaş

Yılın modası kalın kaş
0
156

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Yılın Modası Kalın Kaş

Bu yıl trend olan kalın kaş için geç kalmış sayılmazsınız Geçtiğimiz yıllarda incelttiğimiz kaşlarımızı şimdi kalınlaştırma yolları arıyoruz

Kaşların küsme huyu vardır bunu her hanımefendi bilir Almaya başladığınız kaşlarınız bir vakit sonradan size küser ve çıkmaz olur Emrindeki bu koşul bu senenin kalın kaş modasına uymamızı oldukça zorlaştırır işte bütün bu noktada size vereceğimiz kür devreye giriyor

1 akarsu kaşığı çam balı

1 diş sarımsak

1 akarsu kaşığı badem yağı

Kolaylıkla bulabileceğiniz bu malzemelerle küsen kaşlarınızı her yerde gürleştirebileceksiniz Bunun için daima birlikte karışımı hazırlayalım

Önce sarımsakları ince ince doğrayın Badem yağı ile çam balını doğradığımız sarımsakla karıştıralım Bir gün beklettikten sonradan bu karışımı kulak çöpü yardımıyla kaşlarınımıza sürelim ve dayanabildiğimiz kadar bekletelim

Neden dayanabildiğimiz dek diyorum hemencecik açıklayayım oysa hatalı anlaşılmalar olmasın Sarımsak yemeyen, kokusuna bile tahammül edemeyenlerin varlığını düşünerek söyledim Çünkü ben bunlardan biriyim…

Günde iki kere bu karışımı kaşlarımıza sürüp bekletelim Sonrasında yıkamakta özgürsünüz

Evet eğer bu yöntemi denemektense ben kaşlarımı boyarım diyorsanız Bir kaş farı birde kaş farı fırçası ile istediğiniz şekli verebilirsiniz kaşlarınıza Bu da bir çözüm pek yok mi?
*