Yoğurt Marinelenmiş Çok Lezzetli Tavuk Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 3 paket tavuk ince dilimlenmiş göğüs
- 2 su bardağı yoğurt
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 2 diş ezilmiş sarımsak
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı un
Yoğurt Marinelenmiş Çok Lezzetli Tavuk Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Önce yoğurt sarımsak karabiber bir kapta uygunca çırpılır.
- Eti ince doğrayıp, yoğurtta yatırıp, 4 saat marinede dilendirilir.
- 4 saat sonrası süzdürülür ve yağ kızdırılır et kesimleri unlayıp, tavaya alınır.
- Arka önlü kızartılır ve istenilen yemeyin yanına sıcak servis edilir. İşte bu kadar kolay ve lezzetli bir tanım afiyet olsun ????.