Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yonca Evcimik Son Albumu

Yonca Evcimik Son Albumu
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
AH BE YONCA ŞARKI SOZLERİ
Gel dersin gelmez
Git dersin gitmez
Duy dersin duymaz
bir iki ic değilki yaptıgın
Sen az nu olayı abarttın
Yesyeni kufurler lazım bana
Derdimi anlatmaya
Anladım rahatına bak takıl
ama one şuna buna gore değil
Sen Kafana gore takıl

Gel dersin gelmez
Git dersin gitmez
Duy dersin duymaz
bir iki ic değilki yaptıgın
Sen az nu olayı abarttın
Yesyeni kufurler lazım Sana
Derdimi anlatmaya
Anladım rahatına bak takıl
ama one şuna buna gore değil
Sen Kafana gore takıl

Similar threads

Gel dersin gelmez Git dersin gitmez Duy dersin duymaz bir iki ic değilki yaptıgın Sen az nu olayı abarttın Yesyeni kufurler lazım bana Derdimi anlatmaya Anladım rahatına bak takıl ama one şuna buna gore değil Sen Kafana gore takıl Gel dersin gelmez Git dersin gitmez Duy dersin duymaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
KoLeRa&SaGoPa MİX bir sevsen beni gönlündeki derdi siler atarım dr mahmut uçar dr mahmut uçar haberleri facebook kimdir SEN NASIL BİR İNSANSIN Yağdı yağmur aktı su baskını Doğdu Eylül'ün kızı ESEN Günün sürpriz ismi Ehlen ve Sehlen Fazla vakit kaybetti deve pireyle Ben de küçüktüm eskide...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
en güzel göze çarpan nickler dikkat çekici nickler işaret sözler nickler en en Giţ Hąđì qìţ •¢ạи¡м¡ ץoℓĐạ ьųℓĐųм # ((¯ICODE»¦«´¯)) AşKMeLeGi ((¯ICODE»¦«´¯)) | ¤ۣۜ¤ | ((NİCKİNİZ)) | ¤ۣۜ¤ ​ HéRKés Kéndini AR†iS† saniOrLakin ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénimisDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
402
TEVEKKÜL MÜ? ÇALIŞMAK MI? Güzel bir derede av hayvanları, aslan korkusundan ıstırap içindeydiler Çünkü aslan, daima pusudan çıkıp birisini kapmaktaydı O otlak bu yüzden hepsine fena geliyordu Hileye baş vurdular; aslanın huzuruna geldiler: “Biz sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
533
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt