Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yöresel Kesme Mantı

Yöresel Kesme Mantı
0
31

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83

Yöresel Kesme Mantı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kesme mantı veya erişte
  • 100 gr kıyma
  • 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı tatlı toz biber
  • Tuz
  • 1 kase yoğurt
  • 1 diş sarımsak

Yöresel Kesme Mantı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Kesme hamuru makarna haşlar gibi yumuşayana kadar haşlayın.
  2. Kıymayı sıvıyağında güzelce kavurun.
  3. Salçasını ,biberini ,tuzunu ekleyin.
  4. Yarım çay bardağı su koyun pişirin.
  5. Sarımsaklı yoğurdu hazırlayın.
  6. Haşlanmış hamurların suyunu süzgeçten süzdürün.
  7. 1 kez üzerine soğuk su gezdirin sarımsaklı yoğurtla karıştırın.
  8. En son üzerine kıymalı sosu ilave edin.
  9. İsteğe göre kuru nane, baharatı ile servis edin. Afiyet olsun????.
Yöresel Kesme Mantı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt