Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yufkalı Pide

Yufkalı Pide

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
yufkali-pide.jpg

Yufkalı Pide Tanımı İçin Malzemeler

• 3 tane yufka
  • 1 kahve fincanı zeytin yağ
  • 2 yemek kaşığı su
İç materyali için;
  • Kavurma kullandım pide içi hazırlayabilirsiniz

Yufkalı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yufkaları ortalarını tek tek zeytinyağ ve su karışımından sürerek üst üst de koyuyoruz her katı yağlıyoruz.
  2. Sonra kare kare kesiyoruz pide hali verebilmek için.
  3. Üzerlerine iç gerecini koyuyoruz ben kavurma koydum pide içi hazırlayabilirsiniz kıymalı dilediğiniz üzere.
  4. İç malzemlerini koyduktan sonra her kenarı su ile ıslatıp katlıyoruz görseldeki formu elde edebilmek için.
  5. Süslemek için içine kaşar peyniride ekledim.
  6. 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Yufkalı Pide Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Fıstıklı Pide (Antep Usulü) Tanımı İçin Materyaller Pide Hamuru İçin 2 yemek kaşığı kuru maya1 yemek kaşığı toz şeker2 su bardağı ılık su4 su bardağı unTatlı kaşığı ucuyla tuz100 gram tereyağı yahut margarin Pide İçi İçin 1 kg tuzsuz peynir (Künefelik peynir kullandım )3 yumurta akı1 su bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Milföy Pide Tanımı İçin Malzemeler 1 paket milföy1 adet kırmızı kapya biber4 adet acı yeşil biber ( tatlı da olabilir)1 kalıp köy peyniriKaşar peyniri4 -5 yemek kaşığı domates konservesiKara biberKır toz biberKekikPul biber Milföy Pide Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Kahvaltılık Sucuklu Kaşarlı Yumurtalı Pide Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı süt1 su bardağı su1 su bardağı zeytinyağı1 paket maya kuru olarak1 tane yumurta1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı şekerAlabildiğine unBir ölçü mısır unu İçi İçin; SucukKaşarYumurta Kahvaltılık Sucuklu Kaşarlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Konut Üretimi Kıymalı Kaşarlı Pide Tanımı İçin Materyaller Hamuru için gerekli materyaller; 1 paket kuru maya1 tatlı kaşığı toz şeker1 çay kaşığı tuz1 buçuk su bardağı ılık suGöz kararı un Kıyma harcı için gerekli materyaller; 500-600 gr çok çok az yağlı kıyma iki kez çekilmiş2 tane yeşil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kavurmalı Kaşarlı Pide Tanımı İçin Malzemeler İçi için; 2 sivri biberİsteğe bağlı kavurmaKaşar1 domates1 tatlı kaşığı isot1.5 tatlı kaşığı pul biber1 çay kaşığı kara biber Hamuru için; 1 su bardağı yoğurt1 su bardağı su1.5 yemek kaşığı kuru maya1 yemek kaşığı şeker1 tatlı kaşığı tuzÜzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt