bilgisayarci
FD Üye

Yufkalı Pide Tanımı İçin Malzemeler
- 3 tane yufka
- 1 kahve fincanı zeytin yağ
- 2 yemek kaşığı su
- Kavurma kullandım pide içi hazırlayabilirsiniz
Yufkalı Pide Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yufkaları ortalarını tek tek zeytinyağ ve su karışımından sürerek üst üst de koyuyoruz her katı yağlıyoruz.
- Sonra kare kare kesiyoruz pide hali verebilmek için.
- Üzerlerine iç gerecini koyuyoruz ben kavurma koydum pide içi hazırlayabilirsiniz kıymalı dilediğiniz üzere.
- İç malzemlerini koyduktan sonra her kenarı su ile ıslatıp katlıyoruz görseldeki formu elde edebilmek için.
- Süslemek için içine kaşar peyniride ekledim.
- 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun.