yüksek sadakat renk körü sözleri Yüksek Sadakat Renk Körü şarkı sözü Yüksek Sadakat Renk Körü şarkısı sözü Yüksek Sadakat grubunun hit şarkılarından biri olan Renk Körü şarkı sözleri, bu sayfamızda şarkıyı ve Yüksek Sadakat gurbunu seven bütün melek'lerimiz için gelsinyukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d5c2d5balt 1549252049 1549252049 yukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d601e07yukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d601e07yukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d601e07 Yüksek Sadakat Renk Körü şarkısının sözleri: Sana bir uçak bulsam gezip görsen alemi Dört duvarından çıksan tanısan elalemi Hiçbir şeye ayrı insanların alemi Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri Sana bir gemi bulsam dolaşsan denizleri Dalgalarla konuşsan dinlesen köpükleri Hiçbir şeye farklı denizlerin sözleri Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri Bana sorarsan ben daima olduğum yerdeyim Keza her yanında hem de bir tek sendeyim Rengin siyahmış ya da beyazmış bundan bana ne Erkek doğmuşsun erkek sevmişsin bundan bana ne Tanrıya inanmışsan veya inanmamışsan bundan bana ne Anlamıyorsan ve kızıyorsan benden sana ne