Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yüksek sadakat renk körü sözleri

yüksek sadakat renk körü sözleri
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
yüksek sadakat renk körü sözleri Yüksek Sadakat Renk Körü şarkı sözü Yüksek Sadakat Renk Körü şarkısı sözü Yüksek Sadakat grubunun hit şarkılarından biri olan Renk Körü şarkı sözleri, bu sayfamızda şarkıyı ve Yüksek Sadakat gurbunu seven bütün melek'lerimiz için gelsinyukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d5c2d5balt 1549252049 1549252049 yukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d601e07yukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d601e07yukseksadakatrenkkorusozleri5c57b5d601e07 Yüksek Sadakat Renk Körü şarkısının sözleri: Sana bir uçak bulsam gezip görsen alemi Dört duvarından çıksan tanısan elalemi Hiçbir şeye ayrı insanların alemi Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri Sana bir gemi bulsam dolaşsan denizleri Dalgalarla konuşsan dinlesen köpükleri Hiçbir şeye farklı denizlerin sözleri Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri Bana sorarsan ben daima olduğum yerdeyim Keza her yanında hem de bir tek sendeyim Rengin siyahmış ya da beyazmış bundan bana ne Erkek doğmuşsun erkek sevmişsin bundan bana ne Tanrıya inanmışsan veya inanmamışsan bundan bana ne Anlamıyorsan ve kızıyorsan benden sana ne  

Similar threads

Yuksek Sadakat Renk Koru şarkı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısının sozleri: Sana bir ucak bulsam gezip gorsen alemi Dort duvarından cıksan tanısan elalemi Hicbir şeye benzemez insanların alemi Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Yüksek Sadakat Renk Körü albümü yüksek sadakat renk körü albümü yüksek sadakat renk körü şarkısı yüksek sadakat renk körü şarkı sözleri yüksek sadakat yeni albüm yüksek sadakat son albümü ve dahası burada arkadaşlar Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden ve ikinci tura...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
yüksek sadakat renk körü şarkısı sözleri Yüksek sadakatin renk körü şarkısının sözü var mı arkadaşlarım sizde Tşk  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
2011 Yüksek sadakat onlar bizi dinlerler şarkısı sözü Yüksek Sadakat Onlar Bizi Dinlerler şarkı sözleri Yüksek Sadakat Onlar Bizi Dinlerler sözleri 2011 Yüksek Sadakat'in Onlar Bizi dinlerler adlı şarkısının sözlerini isteyen arkadaşalrımız için sunuyor ve bu şarkıyı sevelenerede, bu şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
TACİRİN HİKAYESİ Bir tacirin bir dudusu vardı, kafeste hapsedilmiş, güzel bir duduydu Tacir, Hindistan’a gitmek üzere yol hazırlığına başladı Kerem ve ihsan dolayısıyla, kölelerinin, cariyeciklerinin her birine “Çabuk söyle, sana Hindistan’dan ne getireyim? dedi Her birisi ondan bir şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
330
858,496Konular
981,639Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt