Yulaf Krep Tanımı İçin Gereçler
- 2 yumurta
- 2 yemek kaşığı süt
- 2 yemek kaşığı yulaf unu (Yulaf ezmesini de robottan geçirebilirsiniz)
- Hindi füme
- Maydanoz
- Dereotu
- Rastgele bir peynir
- İsteğe bağlı yumurta çırpıp koyabilirsiniz
Yulaf Krep Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta, yulaf unu ve sütü güzelce çırpıyoruz.
- Yağlanmış tavamızda düşük ısıda üstü kapalı bir halde pişmesi bekliyoruz.
- Pişen krebin içine hindi füme, peynir, maydanoz/dereotu koyup sarıyoruz.
- Proteini bol bir kahvaltı isterseniz 1 yumurta daha çırpıp pişirerek krebinize ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun. Tanımın görüntülü gösterimi için instagram eceaslnnn.