Yulaf Lapası Tanımı İçin Materyaller
- 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi
- 1 çay bardağı süt
- 1 çay bardağı su
- 1 çay kaşığı tarçın
- Yarım muz
- Hindistan cevizi
- Küp küp elma
Yulaf Lapası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yarım muzumuzu çatal yardımıyla eziyoruz.
- Daha sonra yulaf ezmesini, tarçını, sütü suyu, ezilmiş muzumuzu bir tavaya alıyoruz.
- Çok pişmiş seviyorsanız kaynadıktan sonra üç dakika daha pişirebilirsiniz.
- Üzerini süsleyip, servis edebilirsiniz. Afiyet olsun

????????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.